in ,

Middag med mening på posthuset

Enigma: Hvad synes du, der skal være mere af i fremtidens København?

Det er et af de spørgsmål, Københavns Kommune har stillet til byens borgere gennem kampagnen Københavnersnak, der startede tidligere på efteråret. Kommunen har i forbindelse med Københavnersnak-kampagnen inviteret københavnerne til ti åbne arrangementer, hvor borgerne kan udtrykke deres mening over for en lydhør kommune, og den 8. november klokken 18 er turen kommet til Østerbro.

Her kan man til en speciel version af fællesspisningsarrangementet »Østerbro spiser sammen« møde kommunen til en uformel snak over en god middag på kommunikationsmuseet Enigma på Østerbro Posthus på Trianglen. er glade for at danne rammen om sådan et arrangement.

Arrangementet er gratis, men det koster 60 kroner at spise med, og der skal købes en billet til middagen på Billetto. thof/arkivfoto: Michael Paldan

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Novemberjazz i Kapernumskirken

10.000 støtter til Stejlepladsen, flere søges