Lukaskoret har tidligere sunget Elektrokor i Timotheuskirken. Når de vender tilbage 12. december er kirken mørklagt. Koncerten er udsolgt, men du kan vinde billetter. PR-foto

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Lyden af Depeche Mode: Vind billetter til udsolgt koncert

KONKURRENCE. Billetterne til en koncert med Lukaskoret, der synger Depeche Mode i unplugged version blev revet væk. Du kan vinde billetter til koncerten.

I løbet af blot otte timer kunne Lukaskoret melde udsolgt til deres koncert i Timotheuskirken onsdag 12. december. En ekstrakoncert i kølvandet på tre udsolgte koncerter i oktober, der kombinerede den elektroniske musik fra 1980’ernes England med et klassisk korudtryk.

Elektrokor Dark Unplugged i Timotheuskirken er en akustisk udgave koncerten fremført i en mørkelagt kirke. Musikken er den samme: Fortrinsvis numre af Depeche Mode kombineret med enkelte numre af Yazoo, Erasure og Duran Duran.

Alle numre er arrangeret af korleder Stefan Teilmann Laub Nielsen. Han er uddannet lærer og cand. mag. i musikvidenskab og har erfaring fra flere kor, både som sanger og korleder.

Ikke et nostalgi-trip

Han har en stor forkærlighed for både den elektroniske musik og den klassiske musik, så hvorfor ikke kombinere de to genrer?

»Det er noget musik, der betyder noget for mig. Det er ikke et nostalgi-trip tilbage til 80’erne med professorterning, skulderpuder og Vienetta-is. Det er musik, der har vemod og melankoli,« siger Stefan Teilmann Laub Nielsen.

For at illustrere mødet mellem de to genrer har han valgt at inddrage brudstykker af gregoriansk sang fra Middelalderen som overgange til nogle af numrene. Og det er gået rent ind hos publikum.

»Der er en stor fangruppe af Depeche Mode i Danmark, der bare skal opleve alt, hvad der bliver lavet i den genre. Mange er nok mødt op med en vis portion skepsis, men det er mit indtryk, at publikum har ædt det råt,« siger Stefan Teilmann Laub Nielsen, der sammen med musikere og koret for første gang kastede sig ud i projektet i marts i år. Siden er det gået stærkt, men Elektrokor er bare et ben i Lukaskorets virke, understreger Stefan Teilmann Laub Nielsen. Der bliver også plads til julekoncerter og klassisk musik.

Vind billetter

Valby Bladet har fået fat i 2×2 billetter til den udsolgte koncert, som vi udlodder i samarbejde med Lukaskoret.

For at deltage i konkurrencen, skal du svare på spørgsmålet herunder.

Svarer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen om billetterne. Sidste frist for at deltage er mandag 12. november kl. 12. Vinderne får direkte besked.

Kontaktoplysninger

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Psykedelisk trip på det kongelige

Nye boliger lige på grænsen