Ni-målsskytten Diana Miroslaw. Foto: FB
in ,

Diana Miroslaw ni-dobbelt målscorer

FODBOLD: Der var på forhånd ikke det store på spil, da FB og Fremad Valby lørdag afsluttede halvsæsonen i Kvindeserie øst. FB havde for længst sikret sig en af de ti adgangsbilletter til forårets oprykningsspil, mens det lå lige så fast, at modstanderen fra Fremad Valby ville slutte sidst i tabellen.

Alligevel gik matchen hen og blev historisk og en kamp som især Diana Miroslaw sent vil glemme. FB-angriberen scorede således svimlende ni (9!) af målene i FB’s 13-0 hjemmesejr.

Stillingen var 0-0 efter en halv times spil, men så slog Miroslaw til med fire mål i løbet af det sidste kvarter af 1. halvleg. Diana Miroslaw gjorde det også til 6-0 og 7-0 efter pausen. Inden da havde hun lagt op til Rikke Ottes 5-0 scoring og siden assisterede hun ved Sanne Ottes mål til 8-0, inden hun selv gjorde det 9-0 med 19 minutter igen.

Diana Miroslaw var helt uden indflydelse på, at Rikke Otte og Marie Frandsen øgede til henholdsvis 10-0 og 11-0,men slog så til gengæld til to gange i slutminutterne, hvor hun med sin ottende og niende scoring gjorde det til 12-0 og resultatet 13-0.

Med de ni scoringer nåede Diana Miroslaw op på 20 mål i 11 kampe og blev dermed topscorer i rækken. bob

Eftertragtet verdensbrand bor på Nørrebro

Så kom den første sejr