Ni-målsskytten Diana Miroslaw. Foto: FB
in ,

Diana Miroslaw ni-dobbelt målscorer

FODBOLD: Der var på forhånd ikke det store på spil, da FB og Fremad Valby lørdag afsluttede halvsæsonen i Kvindeserie øst. FB havde for længst sikret sig en af de ti adgangsbilletter til forårets oprykningsspil, mens det lå lige så fast, at modstanderen fra Fremad Valby ville slutte sidst i tabellen.

Alligevel gik matchen hen og blev historisk og en kamp som især Diana Miroslaw sent vil glemme. FB-angriberen scorede således svimlende ni (9!) af målene i FB’s 13-0 hjemmesejr.

Stillingen var 0-0 efter en halv times spil, men så slog Miroslaw til med fire mål i løbet af det sidste kvarter af 1. halvleg. Diana Miroslaw gjorde det også til 6-0 og 7-0 efter pausen. Inden da havde hun lagt op til Rikke Ottes 5-0 scoring og siden assisterede hun ved Sanne Ottes mål til 8-0, inden hun selv gjorde det 9-0 med 19 minutter igen.

Diana Miroslaw var helt uden indflydelse på, at Rikke Otte og Marie Frandsen øgede til henholdsvis 10-0 og 11-0,men slog så til gengæld til to gange i slutminutterne, hvor hun med sin ottende og niende scoring gjorde det til 12-0 og resultatet 13-0.

Med de ni scoringer nåede Diana Miroslaw op på 20 mål i 11 kampe og blev dermed topscorer i rækken. bob

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Eftertragtet verdensbrand bor på Nørrebro

Så kom den første sejr