Moussa Diallo spiller op på lørdag. PR-foto.
in , ,

Børnekulturhuset slår dørene op

BØRNEKULTUR. De næste to lørdage viser Børnekulturhus Ama’r deres brede vifte af tilbud til øens børn. På lørdag er der endda koncert med funk- og jazzlegenden Moussa Diallo.

AF Jacob Schneider

jape@minby.dk

ØRESUNDSVEJ: Drømmer dit barn om at starte til dans, teater, billedkunst eller noget helt fjerde? Vil I se, hvor dygtige børnene fra denne sæson er blevet? Eller er I bare helt vildt nysgerrige på, hvilke tilbud Børnekulturhus Ama’r har for både faste sæsonhold og forskellige familieaktiviteter?

Lørdag 10. og 17. november holder Børnekulturhus Ama’r åbent hus på Øresundsvej 8. Der vil være oplevelser for alle kroppens sanser, når huset fyldes med spektakulære udstillinger, opvisninger og koncert., som viser spændvidden i de forskellige tilbud til ungerne.

Dagen igennem er der workshops, hvor man kan komme og prøve kræfter med blandt andet sy-værksted, musik, teater eller dans. Her vil der være rig mulighed for at få en god fornemmelse for de forskellige holdtyper, tale med underviserne og finde materiale om de tilbud, der udbydes næste sæson.

I værkstedet kan fantasien få frit spil. Med pap, sakse, maling, tuscher, stempler, prikker, dutter, dimser og meget meget mere kan man kreere sine helt egne kunstgenstande.

Runder af med musik

Nu på lørdag klokken15.00 er der børnekoncert: Moussa Diallo – kendt og elsket på den danske musikscene – Moussa er klar med et helt nyt album om Cirkeline og hendes venner i kølvandet på Jannik Hastrups tegnefilm »Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn«.

Diallos indlevelse, glæde og fortælleevne er uomgængelig; både live og indspillet har Moussa et nærvær, som fanger børn og voksne. Hans smittende glæde inviterer åbent ind i fællesskabet omkring sangene og historierne.

Musikken tegnes af bas, guitar, trommer og percussion, og med sig på kor har Moussa Ama’rs Bedste Børnekor.

I anledningen af åbent hus vil både workshops og værksted være gratis at deltage i, enkelte workshops har et begrænset antal pladser og besættes efter først-til-mølle-princippet.

Næste lørdag 17. november slutter arrangementet med musikalsk underholdning med JuniorKabinettet.

Koncerterne koster 40 kroner for både store og små.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Skøjteskandale: Kommunen lægger sag an mod entreprenør

Psykedelisk trip på det kongelige