pr-FOTO: Martin_Bubandt
in ,

Psykedelisk trip på det kongelige

MUSIK: Den sidste store indendørs koncert i Danmark med Who Made Who i lang tid kan opleves på Det Kongelige Teaters Gamle Scene 18. november.

Koncerten er arrangeret i tæt samarbejde med Dignity – Dansk Institut Mod Tortur, som bruger denne type unikke og skræddersyede events til at skabe opmærksomhed om deres rehabilitering af traumatiserede torturoverlevere og rejse midler til deres forsatte arbejde. billetlugen.dk. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Børnekulturhuset slår dørene op

Lyden af Depeche Mode: Vind billetter til udsolgt koncert