Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix 2018.
in

Seks narko-bagmænd anholdt

Efterforskning Øst under Københavns Politi har i dag anholdt seks personer, som er mistænkt for at være bagmænd i et større narkonetværk.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Efter længere tids efterforskning blev de seks personer i dag pågrebet i København og på Frederiksberg, og i alt 11 adresser blev ransaget.

Under ransagningerne blev der beslaglagt kontanter, hash og “en række beviser”, som politiet ikke udspecificerer yderligere i pressemeddelelsen.

”Vi er meget tilfredse med dagens aktion, der er forløbet uden problemer. Der forestår nu yderligere efterforskning, og vi kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser i sagen,” udtaler Mads Helios, vicepolitiinspektør i Særlig Efterforskning Øst.

Allerede i eftermiddag vil tre af de anholdte blive fremstillet i grundlovsforhør i dommervagten i København med krav om fængsling.

Alle seks personer mistænkes for at have en rolle i et netværk, der har distribueret store mængder kokain og hash. Der er tale om fire mænd og to kvinder i alderen 24 til 31 år.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Simon Reenberg

Om journalisten Simon Reenberg

Jeg er ansvarlig for minby.dk og Facebook-siden af samme navn. Har du et tip til en god historie i København, så skriv til mig på info@minby.dk.

Småbørn flytter fra støjhelvede

Lise Baastrup venter sit første barn