Lørdag formiddag er der workshop på Vesterbro, hvor børnene får lov til at skabe deres drømme for fremtiden og de voksne kan komme med input til kommuneplanstrategien. Ill: Roar Jenslev Lerche
in , ,

Fremtidsworkshop for Vesterbro og Remisen

Remisepark. På lørdag er der fremtidsworkshop for børn, og deres voksne er inviteret med til en snak om Vesterbro.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

Børnemøde: Med titlen ’Børnenes Vesterbro’ og undertitlen ’Drømmeparken – sæt dit aftryk på fremtiden’ inviterer Vesterbro Lokaludvalg til en workshop, der har fokus på fremtidens Vesterbro.

Arkitekt og skolelærer

Det sker i anledningen af, at Københavns Kommune har den komende kommuneplanstrategi i offentlig høring.

Det sætter lokaludvalget ved hjælp af bydelens børn – små som voksne – fart på ved arrangementet i Lyrskovgade på lørdag.

Sammen med arkitekt, forfatter og kunstner Eva Tind og scenograf og folkeskolelærer Kirsten Thomsen kan børnene bygge deres fremtidsdrømme, og efterfølgende kan de tage deres drømme med hjem under armen.

Børnene bygger drømme

Imens børnene bygger drømme er der kaffe til de voksne, som inviteres til at give deres input til Vesterbro Lokaludvalg som samler inputene og overleverer dem til politikere og embedsmænd i Københavns Kommune. Inputene bliver en del af den offentlige høring omkring kommuneplanstrategien.

Der kommer sandsynligvis også til at være et fokus på Vesterbro Lokaludvalgs forslag om at omdanne det tidligere dsb-areal til deres drømmescenarium; ’Vester Remisepark’ til virkelighed.

rem

Borgermøde. Om Vesterbros fremtid, kommuneplanstrategi og Vesterbro Remisepark. Livasalen, Lyrskovsgade 4, 3. sal. København V. Lørdag 10. november kl. 9.30-11.30

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Italiensk restaurant åbner på toppen af Carlsberg

Floorballklub nomineret til national pris