in , , ,

Floorballklub nomineret til national pris

Danskernes idrætspris: Lavuk Vanløse Floorball Klub er indstillet til Danskernes Idrætspris, Danmarks Idrætsforbunds pris som støtter den folkelige idræt. Prisen uddeles til DR Sportens årlige nytårsshow, der i denne omgang holdes helligtrekongersdag 5. januar 2019 i Herning.

Lavuk Vanløse Floorball er et samarbejde mellem fritids- og ungdomsklubben Lavuk på Østerbro, der er for unge med fysisk og psykisk handicap, og floorballklubben i Vanløse. Et samarbejde som har eksisteret gennem fire år.

Initiativet går ud på at introducere fysisk og psykiske udviklingshæmmede floorballspillere til foreningslivet og at inkludere dem i almen idrætten samt give dem overskud og selvværd i hverdagen. Holdet fra Lavuk spille endda med i en række på lige fod med andre floorballklubber.

Udover at sætte fokus på inklusion af unge handicappede, giver nomineringen også opmærksomhed på floorball, der er en holdsport, hvor alle kan være med, men er noget overset. Nogen kender den også som indendørs hockey.

Du kan stemme Lavuk Vanløse Floorball, eller andre initiativer for den sags skyld, frem til fredag 16. november klokken 9 på: www.danskernesidrætspris.dk. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Fremtidsworkshop for Vesterbro og Remisen

Småbørn flytter fra støjhelvede