FOTO: Marco Borggreve

Klassisk. Mægtige Bach på flyglet hos Dahl

ISLANDS BRYGGE: Der er bud efter den virtuose schweiziske pianist Francesco Piemontesi. I et travlt efterår hvor den ene store koncertsal efter den anden i Europa har ham på programmet, tager han sig tid til en solooptræden i Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, med blandt andet Bach på programmet onsdag 14. november klokken 20.00

Kammerkoncerten i Mogens Dahl Koncertsal bliver en intim oase i pianistens omfangsrige program som orkestersolist. Store orgelværker af Bach, transkriberet for flygel af Busoni, danner første halvdel af koncerten, som rundes af med Schuberts sidste fire impromptuer.

Se mere: mogensdahl.dk /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Rejsegilde hos Rema 1000

Nettet strammes om Fredens Havn