FOTO: Marco Borggreve
in ,

Klassisk. Mægtige Bach på flyglet hos Dahl

ISLANDS BRYGGE: Der er bud efter den virtuose schweiziske pianist Francesco Piemontesi. I et travlt efterår hvor den ene store koncertsal efter den anden i Europa har ham på programmet, tager han sig tid til en solooptræden i Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, med blandt andet Bach på programmet onsdag 14. november klokken 20.00

Kammerkoncerten i Mogens Dahl Koncertsal bliver en intim oase i pianistens omfangsrige program som orkestersolist. Store orgelværker af Bach, transkriberet for flygel af Busoni, danner første halvdel af koncerten, som rundes af med Schuberts sidste fire impromptuer.

Se mere: mogensdahl.dk /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Rejsegilde hos Rema 1000

Nettet strammes om Fredens Havn