På billedet ses vinderen af iværksætterprisen 2018, luftkaptajn Kaj Thomsen fra Global Aviation Contractors A/S. Foto: Dragør Rotaryklub.
in ,

Er du Dragørs bedste iværksætter?

DRAGØR: Dragør Rotary Klub i samarbejde med Dragør Erhverv, Dragør Kommune og Sydbank Dragør holder på torsdag 8. november kickoffmøde på Dragør Fort for Dragørs Iværksætterpris 2019. Det er tredje gang man nu skal til at udvælge og kåre de dygtige iværksættere i Dragør.

Dragør har 1.400 virksomheder og 1.000 enkeltmandsvirksomheder. Hvert år kommer der cirka 50 nye iværksættere til. På kickoffmødet vil man præsentere strategien for konkurrencen, hvordan iværksætterne tilmelder sig, og samtidig vil næstformanden for sparringspartnerne, Jørgen Johansen, fortælle om iværksætteri og Dragørs andel heraf.

Selve finalen finder dog først sted 11. april 2019 på Dragør Skole. Hovedpræmien er 10.000 kr. til vinderen.

Kickoffmødet på Dragør Fort holdes i forlængelse af et Rotarymøde. Der er mulighed for at overvære den sidste del af mødet fra klokken 19.15-20.00. Her vil konkurrencevilkår, tilmeldingsfrist og øvrige praktiske ting blive gennemgået. Der er mulighed for deltagelse efter ’først til mølle princippet’.

Mail til Claus Arboe-Rasmussen på arboe@clarpr.dk, hvis du er interesseret senest tirsdag 6. november. Du kan også tilmelde dig Iværksætterprisen 2019 allerede nu på DRKivaerk@yahoo.com.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Oplev spirende talenter i Take The Stage 2018

Gadefotograf klar med flere utrolige beretninger og typer