PR-FOTO
in ,

Filmklub. Plastikproblemer på det store lærred

AMAGERBRO: Filmklubben Nicholson og Miljøpunkt Amager viser dokumentarfilmen »Bag It« torsdag 8. november klokken 19.00 i Kvarterhuset, Jemtelandsgade.

At gå igennem en dag uden plastik er svært… I denne rørende og ofte humoristiske dokumentar følger vi Jeb Berrier, som er en helt almindelig fyr, mens han begiver sig ud på en global rejse for at optrævle kompleksiteterne som eksisterer rundt om på kloden. Hvad der starter som en film om plastikposer udvikler sig til en omfattende undersøgelse af plastik og dets effekt på vores vandveje, oceaner og endda vores egne kroppe.

Filmen viser, hvad vi bruger, hvad vi køber, hvad vi spiser og endelig hvad vi smider væk. Vi ser, hvordan denne ’plastikverdens’ problemer endelig har indhentet os og hvad vi kan gøre ved det.

I forbindelse med visningen er der et indlæg af en repræsentant fra Plastic Change: En dansk miljøorganisation, som skaber opmærksomhed om konsekvenserne af den voksende forurening med plastik i havene og miljøet i det hele taget.

Filmen vises uden danske undertekster. Gratis adgang. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Gadefotograf klar med flere utrolige beretninger og typer

Test om du har diabetes 2