Fra sidste års ¿Lufthavnen Rundt¿. Foto: Jan K. Madsen
in , ,

Løb. Lufthavnen Rundt på søndag

KASTRUP: På søndag 4. november begiver flere hundrede motionsløbere sig ud på halvmarathon-distancen (21,1 kilometer) fra Amager Strandvej nær Kastrup Søbad og Kastrup Havn og den lange vej rundt om Lufthavnen, når Motionsklubben Amager og DGI traditionen tro sender motionsløbere ud på ’Lufthavnen Rundt’.

På vejen slår løberne smut forbi turistfavoritten Dragør, ’Hollænderbyen’ St. Magleby og Tårnby. Til sidst vender løberne snuden mod målstregen i Kastrup. Her venter høj bas, medaljer og high-fives fra familie, venner og andre løbere.

Ud over halvmarathon afholder arrangørerne også 10 kilometer-løb ved Amager Strand, hvor nye og erfarne løbere tester formen af på Københavns største strand med udsigt til både Saltholm og vores naboland Sverige.

Om Lufthavnen Rundt og Strandparken 2018 siger Grethe Kristensen, formand for Motionsklubben Amager:

»Sidste år satte vi rekord med 7-800 løbere. Vi håber på det samme antal løbere i år, hvor vi har skruet op for både serviceniveau og rammerne omkring løbet. Vi glæder os til 4. november og vi håber at hele Amager vil bakke op om løbet og vil hjælpe til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse.«

Startskuddet lyder klokken 10.00 ved klubben på Amager Strandvej 341. Det er muligt at tilmelde sig løbet via løbets website og i informationsområdet på dagen.

Se mere: bit.ly/lufthavnenrundt2018

/jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Julekoncert i Nazaret Kirke

Øko-musik på Kaffe og Vinyl