FOTO: Ole Christiansen
in ,

Kor. Nye Allehelgenstoner i kirken

CHRISTIANSHAVN: Mogens Dahls Kammerkors traditionsrige allehelgenskoncert søndag 4. november klokken 22.00 i Christians Kirke dykker ned i intense stemninger i et par sene aftentimer: En aften, der tilbyder publikum at træde tilbage fra dagligdagens støj og uro for en kort stund.

Dahl har bedt tidligere modtager af Nordisk Råds Musikpris, Sven-David Sandström, om at skrive en instrumental introduktion til korkoncerten »Aftonland«. Værket ’Peace for Horn’ bliver blot en blandt flere uropførelser ved koncerten, som tematiserer Pär Lagerkvists digtsamling med vidt forskellige komponistbidrag.

Ud over musik af ensemblets composer in residence, Sven-David Sandström, er også Per Nørgård, Anna Cederberg-Orreteg og Per Gunnar Petersson repræsenteret i programmet med værker til tekster fra ’Aftonland’. Blandt de medvirkende musikere finder man DR Symfoniorkestrets solohornist, Lasse Mauritzen samt organist i Christians Kirke, Søren Johannsen.

Entré 250 kroner. Se mere: mogensdahl.dk /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Svensk investor køber Revyhaven

Mere camping på Bellahøj