AVK var hårdt matchet mod Hvidovres medaljeaspiranter. Foto: Eigil Mølvig Jensen

Favoritterne slog AVK’s ligaherrer

VOLLEYBALL. Amager Volleyball Klubs nyoprykkede ligaherrer måtte gå tomhændede fra hjemmebanedebuten mod Hvidovre i søndags.

Af Jacob Schneider

jape@amagerbladet.dk

SUNDBYVESTER: I søndags spillede Amager Volleyball Klub deres første hjemmebanekamp i herrernes VolleyLiga siden 2013.

Holdet rykkede sidste sæson op i VolleyLigaen efter at være ubesejrede i 1. division. De nyoprykkede amagerkanere har haft en hård sæsonstart med fem udebanekampe, hvor det er blevet til fire nederlag og en sejr over Aalborg.

Holdet har i denne sæson fået en ny træner i nordmanden Joakim Larsen, som har været et kendt ansigt i toppen den danske volleyball-verden igennem mange år. Derudover er kommet et par forstærkninger i truppen.

Gæsterne til søndagens kamp var medaljekandidaterne fra Hvidovre VK i et sandt derby. Amager havde sat gode rammer i Sundbyhallen med ny endetribune, tv-transmission og mange tilskuere. Det blev dog aldrig en spændende kamp: Hvidovre viste, hvorfor de er medaljekandidater og tog en sikker sejr på 3-0 over Amager. Bjarki Enni leverede gode modtagninger og server og blev kåret som bedste spiller på Amagers hold.

Næste hjemmebanekamp i Sundbyhallen er allerede nu på søndag 4. november klokken 14.30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kor: Operation Syng på gymnasiet

Koncert. En jazzstjerne vender hjem