ArkivFOTO
in , ,

Haha 😆 Like 👍

Trafik: Langebro lukkes alligevel ikke lørdag til søndag

LANGEBRO: Efter planen – og skilte på gaderne – skulle Langebro være lukket fra på lørdag aften 3. november indtil søndag morgen, da mangler fra den store genopretning af broen i sommer skulle udbedres. Nye brofuger var ikke lavet godt nok, hvilket har betydet, at både bilister og cyklister efterfølgende har oplevet at køre over en række bump i asfalten, når de krydser broen. Teknik- og miljøforvaltningen har derfor bedt den ansvarlige entreprenør om at udbedre overgangen mellem fugerne og brodækkene, så man igen kan færdes komfortabelt på broen.

Både Københavns Politi og Movia har oplyst om trafikændringerne lørdag nat, men nu er meldingen fra Københavns Kommune, at broen alligevel ikke lukkes, fordi arbejdet er udsat. Det er således alligevel muligt at køre over broen hele weekenden igennem.

Årsagen til, at arbejdet er udskudt er delvis, at forvaltningen skal være 100 procent sikre på, at trafikafviklingen spiller, når Langebro afspærres. Derudover er der også tidsmæssig usikkerhed om en leverance af materialer fra Italien, så for at være på den sikre side er arbejdet udskudt til næste uge.

Arbejdet med at udjævne asfalten og udbedre de nye fuger sættes nu i gang, og det vil blive udført natten mellem lørdag 10. og søndag 11. november – og natten mellem søndag 11. og mandag den 12. november i tidsrummet 20.00 til 05.00.

Broen vil være lukket for biltrafik i tidsrummet, mens arbejdet står på. Cyklister og gående kan dog fortsat passere broen. Arbejdet er planlagt om natten for at mindske de trafikale gener, og der er opsat skilte med information på stedet. Da der skal skæres i asfalten, vil der være enkelte støjgener forbundet med arbejdet, oplyser kommunen. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Støj-forskrifter retur til forvaltningen

Skandale: Skøjtebane skal bygges helt om