FOTO: ALEXANDER VISSING.
in ,

Like 👍

Uhrskov tester skiplast og giver råd til skiløb på Amager Bakke

SUNDBY: Sammen med CopenHill tog Thomas Uhrskov fornylig til Italien, for at teste det skiunderlag som kommer på Amager Bakke. Han var begejstret, og i en ny fem-minutters kortfilm, giver han gode råd til skiløb på Københavns nye bakke. Hvordan er det at stå på ski på plastik? Og hvad skal man egentlig tage højde for?

I kortfilmen rejser Uhrskov til Bergamo i Italien, hvor skiplasten, Neveplast, produceres og kan testes. Og selvom temperaturen denne sensommerdag sneg sig op over 20 graders varme, er det tydeligt at mærke begejstringen for underlaget og skioplevelsen.

De fleste kender nok Uhrskov fra de utallige tv-serier »På ski igen«, »På ski igen, igen« og »To på ski«. Den nye kortfilm vækker derfor glæde hos de mange fans, da Uhrskov benytter sin velkendte og folkelige fortællerstil til at give gode råd omkring underlaget, udstyret, niveauet samt børneskiløb på CopenHill.

Og hvis kortfilmen skulle give de skiinteresserede lyst til at forære deres venner eller familiemedlemmer den helt rigtige gave under træet i år, så kan man allerede nu købe gavekort til skioplevelser på CopenHills 430 meter lange skibakke via deres hjemmeside www.copenhill.dk /jep-

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Politiet er atter på jagt efter spritbilister på J-dag

Socialforvaltningen uddeler julehjælp