AVK var hårdt matchet mod Hvidovres medaljeaspiranter. Foto: Eigil Mølvig Jensen

Favoritterne slog AVK’s ligaherrer

VOLLEYBALL. Amager Volleyball Klubs nyoprykkede ligaherrer måtte gå tomhændede fra hjemmebanedebuten mod Hvidovre i søndags.

Af Jacob Schneider

jape@amagerbladet.dk

SUNDBYVESTER: I søndags spillede Amager Volleyball Klub deres første hjemmebanekamp i herrernes VolleyLiga siden 2013.

Holdet rykkede sidste sæson op i VolleyLigaen efter at være ubesejrede i 1. division. De nyoprykkede amagerkanere har haft en hård sæsonstart med fem udebanekampe, hvor det er blevet til fire nederlag og en sejr over Aalborg.

Holdet har i denne sæson fået en ny træner i nordmanden Joakim Larsen, som har været et kendt ansigt i toppen den danske volleyball-verden igennem mange år. Derudover er kommet et par forstærkninger i truppen.

Gæsterne til søndagens kamp var medaljekandidaterne fra Hvidovre VK i et sandt derby. Amager havde sat gode rammer i Sundbyhallen med ny endetribune, tv-transmission og mange tilskuere. Det blev dog aldrig en spændende kamp: Hvidovre viste, hvorfor de er medaljekandidater og tog en sikker sejr på 3-0 over Amager. Bjarki Enni leverede gode modtagninger og server og blev kåret som bedste spiller på Amagers hold.

Næste hjemmebanekamp i Sundbyhallen er allerede nu på søndag 4. november klokken 14.30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Kor: Operation Syng på gymnasiet

Koncert. En jazzstjerne vender hjem