PR-FOTO
in ,

Koncert. En jazzstjerne vender hjem

AMAGERBRO: Den danske bassist og komponist Anne Mette Iversen har i 20 år boet og arbejdet i New York og senest i Berlin. Fredag 2. november klokken 20.00 kommer hun til Amagerbro Jazz med det ældste af hendes bands, New York Quartet +1, i Kvarterhuset, Jemtelandsgade.

Det er en modern jazz group, kendt for sine mageløse improvisationer efter ikke mindre end 14 års sammenspil, hvor de har udgivet seks albums. Anne Mette Iversen er utrolig flittig på pladefronten og har udgivet otte albums i eget navn, hvor af flere har ligget på internationale lister. Og tre nye albums er på vej. Med sig til koncerten i Kvarterhuset har hun John Ellis (tenorsax), Peter Dahlgren (trombone), Danny Grissett (piano) og Otis Brown III (trommer).

Entré 100 kroner (studerende 50). /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Favoritterne slog AVK’s ligaherrer

Hegn skal stoppe unges hærgen ved kirken