Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix 2018.

Våbenfund i ungdomsklub

SUNDBY: Betjente fra Københavns Politi gjorde et opsigtsvækkende fund, da de torsdag i sidste uge slog til mod en ungdomsklub på Jens Warmingsvej. Godt gemt af vejen lå et militærgevær af typen M95 med to tilhørende magasiner og ammunition – samme type som terroristen Omar el-Hussein anvendte under angrebet på kulturhuset Krudttønden i februar 2015, skriver eb.dk

En 23-årig mand af anden etnisk oprindelse er anholdt.Da politiet ransagede mandens bopæl fandt man en Magnum 357-revolver og tre skarpe patroner.

Den 23-årige nægter kendskab til våbenfundet i ungdomsklubben, men han erkender, at revolveren tilhører ham. I Københavns Byret mente dommeren mente, at der var tilstrækkelige beviser til at varetægtsfængsle den 23-årige i 26 dage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Foredrag om et liv som banan vinder den gyldne mikrofon

Vil du have højhuse, cykelstier eller p-pladser?