Hyllestad stavkirke, Norge: »Sagaen om Hård og mændene på Holm«. Tegning: Karin Birgitte Lund

Sagaernes tid på Nordatlantens

CHRISTIANSHAVN: Nordatlantens Brygge på Strandgade 91 åbner to nye udstillinger, der begge har sit udgangspunkt i islændingesagaerne og bringer dem i dialog med nutiden. Den ene præsenterer Karin Birgitte Lunds 40 tegninger til den danske nyoversættelse af den komplette udgave af sagaerne, mens den anden, »Hånden og Ordet«, viser fotografier af islandske håndskrifter fra Den Arnamagnæanske Samling – den har sit navn efter den islandske filolog, historiker og bogsamler Árni Magnússon.

Begge udstillinger kan ses indtil 25. november. Derudover præsenterer kulturhuset tre litteraturaftener med fokus på sagaernes universer.

Se mere: www.nordatlantens.dk /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

97-årig læser digte op til releasekoncert

Lys over Englandsparken