Foto: Danske Bank

Pondus i uhyggens skygge

Bank under bordet: Det har måske været hårrejsende for mange at følge medieomtalen om danske og udenlandske banker på det seneste.

Uhyggen var rykket ind i Danske Bank ved Trianglen på en mere hyggelig måde til halloween. Østerbro Afdeling havde besøg af 1.c fra Langelinjeskolen. Her var banken pyntet op til uhyggelige løjer, og skoleeleverne var ude på noget af en nervepirrende mission.

Pondus var taget til fange af den onde Zombie-Prinsesse, da han havde været i banken for at sætte sine guldmønter ind på sin konto.

Zombie-Prinsessen holdt ham til fange i den meget uhyggeligt bankboks, der var fyldt med skeletter, edderkopper og spindelvæv og eneste mulighed for at befri ham, var hvis de kunne løse gåden om ”hvilken kropsdel er i kassen”.

Efter lidt tilløb, var der flere af børnene der stak hænderne ind i de slimede kasser og par forsøg og godt samarbejde, fandt de ud af at der var knogler, rådne negle, hjerne og øjne i kassen, og Pondus kunne blive befriet.

Dernæst skulle de hjælpe ham med at finde, de tabte guldmønter inde i bankboksen, og herefter fik alle de børn de ville, seje Pondus-tatoveringer og blod at drikke. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Tyve år med nærvær og tryghed

97-årig læser digte op til releasekoncert