Valentic på træningsbanen torsdag. Foto: Fremad Amager Elite.

Ked 😭 Wow 🤩

Fremad A. i hurtig trænerrokade

FODBOLD. Fremad Amager har lavet en lyn-rokade på trænerposten. Tirsdag stoppede Jan Michaelsen efter få måneder i klubben, og dagen efter var et nyt ansigt på plads: Svenske Azrudin Valentic står i spidsen for holdet allerede på søndag, hvor Næstved kommer til Sundby Idrætspark.

Af Jacob Schneider

jape@amagerbladet.dk

SUNDBYVESTER: Mandag og tirsdag bød på en lynrokade for Fremad Amagers 1. divisionshold: Cheftræner Jan Michaelsen blev skiftet ud med svenske Azrudin Valentic, som fløj ind fra Stockholm og blev præsenteret som ny træner tirsdag.

»Jan er jo kommet til Fremad Amager i en tid hvor en masse ting har skullet finde sin plads, og han har haft en svær og vigtig rolle med at opnå så gode resultater som muligt, mens vi har bygget på organisationen.

Det har vist sig at Jan og Fremad Amager ikke er den rigtige løsning på den lange bane. Det er selvfølgelig en ærgerlig situation.

Men da vi har været i løbende dialog, har vi også været forberedt på dette,« sagde adm. direktør Michael Jahn via klubbens hjemmeside mandag.

47-årige Azrudin Valentic er svensker med bosniske rødder, og han kommer til at stå i spidsen for holdet allerede i søndagens vigtige hjemmekamp mod Næstved.

Fremad Amagers nye træner er selv tidligere spiller i både Bosnien, Skotland og Østrig. I Sverige har han været assistenttræner for Olof Mellberg i Brommapojkerne og cheftræner for Vasalund i næstbedste række og Dalkurd i Allsvenskan.

»I Azrudin Valentic får vi en meget engageret træner, som især har fokus på at udvikle de unge talenter og udløse deres potentiale. Azrudin Valentic er en internationalt orienteret træner, som har høstet vigtige erfaringer i Sverige, og som vi forventer kan være med til at indfri de store ambitioner vi har,« siger sportsdirektør Timur Daguev.

Der er kickoff til Azrudins debut i Sundby søndag klokken 13.45. Gæsterne fra Næstved har haft et flot efterår og indtager tredjepladsen i 1. division, mens Fremad Amager har kæmpet sig op på ottendepladsen syv point efter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

125 år med blomster på H.C. Ørsteds Vej

Tyve år med nærvær og tryghed