Peter Langdal, Kenneth Bøgh Andersen og Oscar Dietz. Foto: Martin Mydtskov Rønne
in , , ,

Kenneth Bøgh Andersens fantasy-verden bliver musical

VERDENSPREMIERE. Den populære fantasy-roman ‘Djævelens Lærling’ bliver sat op som musical. Verdenspremiere på Refshaleøen torsdag.

Af JACOB SCHNEIDER

jape@minby.dk

MUSICAL: Kenneth Bøgh Andersens storsælgende fantasy-roman »Djævelens Lærling« forvandles til en ny, stor familiemusical, som får premiere i et stort rødt djævletelt ved Refshalevej 171 1. november.

Med den karismatiske og prisbelønnede Peter Langdal i instruktørstolen og med Oscar Dietz og Kasper Leisner i de bærende roller inviteres publikum på en rejse ind i den rørende og humoristiske fortælling om den artige dreng Filip, der ved en fejltagelse ender i helvede. Her skal han mod alle odds oplæres som Djævelens arvtager.

Djævelens arvtager

Djævelens Lærling er en tankevækkende og humoristisk fantasy-fortælling om drengen Filip, der på trods af sin sødme og artighed ved et uheld ender hos Djævelen i Helvede. Filip skal her oplæres som Djævelens arvtager og må mod sin viljetilpasse sig livet hos Djævelen, hvor godhed er en synd, og ondskaben hyldes.

Filip fatter interesse for sin nye veninde Satina, og de kommer på sporetaf et plot mod Djævelen, som hvirvler dem ind i et spind af forelskelse, kærlighed og jalousi, der tvinger Filips dybt begravede skyggesider frem i lyset. For hvem i Helvede kan man egentlig stole på? Og hvad kan få en sand engel til at begå djævelske gerninger?

Musicalen er produceret af Heltemus Production, der tidligere har stået bag de anmelderroste opsætninger af Astrid Lindgrens ’Ronja Røverdatter’, ’Into The Woods’ i Glassalen og senest Green Day’s ’American Idiot’, der høstede anmelderros ved premieren i Den Grå Hal.

»Djævelens Lærling« kan opleves indtil 21. december. Billetter fra 195 kroner via billetlugen.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Løbebyen København bliver vist frem for turister

Velgørenhed sikrer Kino for ordblinde