PR-FOTO
in ,

Foredrag: Vild natur i Planteklubben

AMAGERBRO: I dag torsdag 1. november klokken 19.00 holder kunstner Camilla Berner foredrag i Kvarterhuset, Jemtelandsgade.

Foredraget tager udgangspunkt i udstillingen ’Oversete Nyheder’, som består af store fotoværker af vilde blomster i alle mulige forskellige smukke vaser. I 2014 lykkedes det Berner at komme indenfor metro-hegnet ved Krinsen på Kongens Nytorv. Her opdagede hun et væld af planter som invaderede byrummet i vi menneskers fravær og det gav hende inspiration til et debatskabende værk, som undersøger vores natursyn i skæringspunktet mellem videnskab og kunst.

Som kunstner interesserer Camilla Berner sig for vores natursyn. Hendes uddannelse favner både videnskab og kunst, og hendes værker bygger bro imellem dem. I det hele taget er det kendetegnende for Camilla Berners værker, at de opstår stedsspecifikt. Gennem neutrale registreringer, der resulterer i artslister, indsamlinger og fotos, undersøger og bearbejder hun uventede eller oversete vinkler på naturen.

Foredraget er arrangeret af Planteklubben på Amager i samarbejde med Miljøpunkt Amager. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Velgørenhed sikrer Kino for ordblinde

Fællesskab. Kom og spis med naboerne