PR-FOTO
in ,

Fællesskab. Kom og spis med naboerne

TÅRNBY: ’Tårnby Spiser’ er et ugentligt samlingspunkt i november, hvor Tårnbys lokale beboere og andre inviteres til spisning og til at mødes med deres naboer i Tårnby Torv 7 ’Public Space’: 1., 8. og 22. november klokken 17.30 og 18. november klokken 13.00.

Man medbringer blot egne tallerkener og bestik, og så byder værterne på mad og drikke. ’Tårnby Spiser’ er en del af Tårnby Torv Festival, en performance- og kunstfestival for det lokale naboskab.

Tilmelding med antal deltagere senest to dage før det givne måltid til: taarnbyspiser@gmail.com.

Se mere: taarnbytorvfestival.dk /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Foredrag: Vild natur i Planteklubben

125 år med blomster på H.C. Ørsteds Vej