Foto: Monica Jakobsen og Emory Lou Thomsen

97-årig læser digte op til releasekoncert

Udgivelse: Der er releasekoncert med Monica Jakobsen Trio i Nazarat Kirke, Ryesgade 105, fredag 2. november klokken 19.

En livsrejse på 97 år fortælles gennem sange af dansk/amerikanske Monica Jakobsen. Sammen med sig har Monica de to musikere Alexander Bak-Hansen (piano) og Asger Krog (bas). Sangene er komponeret af Monica Jacobsen med tekster af Emory Lou Thomsen og er netop udkommet på CD’en »Countless Beginnings« samt på de digitale musiktjenester. Emory læser i løbet af aftenen nogle af sine digte fra den netop udkomne digtsamling »Take a Walk with Me«.

Et særligt venskab

Undervejs i koncerten vil man høre om Emorys spændende barndom, ungdom og voksenalder og om hvordan hun valgte at flytte til Danmark på grund af et kærlighedsmøde, der bragte hende til Sydsjælland, hvor hun har boet i over 40 år.

Monica Jakobsen voksede op i Bækkeskov i et nabohus til Emory. Monica skrev i sine tidlige år digte og sange og således udviklede et særligt venskab sig mellem Emory og Monica: et filosofisk rum, hvor de store spørgsmål blev stillet.

Den musikalske stil i Monicas sange vil denne fredag aften rumme alt det amerikanske: folk, blues, jazz og popballade.

Både CD og bog kan købes på aftenen enten kontant eller med MobilePay. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Pondus i uhyggens skygge

Sagaernes tid på Nordatlantens