Foto: Anders Sune Berg

“du bevæger dig under jorden i fugtige omgivelser – på lang afstand hører du pludselig en underlig lyd, en slags gongklokke”

Jeg har længe været stor tilhænger af kunstneren Jeppe Hein og hans interaktive værker. Her bliver kunsten nemlig først til i mødet med tilskuerne. Heins værker får publikummet til bevæge sig og interagere på en helt særlig måde, og oftest er hans værker minimale og lavet af materialer såsom stål, glas og spejle. Her er din guide til, hvor du kan opleve Jeppe Heins værker lige nu!  

Hein hos Ordrupgaard – permanent
Første gang jeg stiftede bekendtskab med Heins værker var hos Ordrupgaard, mere specifikt gennem hans værk ‘Semicircular Mirror Labyrinth II’. Spejl-værket er lavet særligt til kunstparken, og består af to meter høje spejlblanke metallameller. Du kan også opleve Heins ‘1 Dimensional Mirror Mobile’, den ligger tæt på caféen.

Læs mere her

Foto: Ordrupgaard

Hein i Cisternerne – indtil 30. november

‘In is the only way out’ er en helt særlig udstilling, du bevæger dig under jorden i fugtige omgivelser – på lang afstand hører du pludselig en underlig lyd, en slags gongklokke. Du bevæger dig tættere og tættere på, pludselig er der åben ild. Ja, der sker faktisk rigtig meget i denne udstilling samtidig med at det hele er meget meget stille. Jeg vil egentligt ikke sige så meget andet, end besøg den! Det er helt klart en af de bedste udstillinger, jeg har oplevet i 2018.

Læs mere her

3 tips til dit besøg

#1 – Køb et medlemskab i Den Frie Udstillingsbygning

Det her medlemskab kan helt klart betale sig, selvom du måske ikke regner med at besøge Den Frie flere gange. For 200 DKK kan du altid tage en ledsager med, men du får også 50% rabat i indgang hos 16 andre kunstinstitutioner, heriblandt GL Strand, Kunsthal Charlottenborg og Nikolaj Kunsthal.

#2 – Cykel op til Ordrupgaard

Hvis vejret er til det, så cykl op til Ordrupgaard langs Strandvejen. Her er mange muligheder for at holde pause undervejs og nyde en kop kaffe langs vandet.

Obs! Ordrupgaard er lukket pga ombygning men åbner igen i 2020, men kunstparken er åben alle dage mellem 8-18. Det er gratis at besøge kunstparken.

#3 – Kombiner Cisternerne og Zoologisk Have

Skal du et smut forbi Zoo med børnene, så kombiner det med et besøg i Cisternerne. Det ligger lige overfor, og udstillingen er lige så interessant for de små som for de voksne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Trianglen blev spærret af i tirsdags

Blændende komik og tyndt plot