in

Wow 🤩 Like 👍

Den hurtige vinterstøvle

Så blev det koldt med sne og storm og alt muligt! Har du styr på vinterstøvlerne, eller synes du ligesom jeg, at netop den type fodtøj er pivirriterende at bruge penge på, fordi – lad os være ærlige – de sjældent er særlig pæne, i forhold til hvad du slipper for dem. “Så koldt er det jo heller ikke”, siger man til sig selv, og i øvrigt er de utroligt klodsede at stavre rundt i.

Frygt ej! Sidste vinter gjorde jeg nemlig en opdagelse, der bragte en ende på vinterens fodtøjsfortvivlelse for mit vedkommende, og som den flinker fyr jeg er, deler jeg nu min opdagelse med dig.

Jeg giver dig her, stylistens pro-tip til en vintersko, der ikke er klodset, og som man ovenikøbet går helt vildt godt i – det er nemlig en løbesko. Og eftersom den er udviklet til at holde dig varm og tør i de franske alper, så kan jeg garantere dig for, at det også er tilfældet i de københavnske gader.

Salomon Snowcross 2 CSWP er det mundrette navn for støvlen. Hvor godt man reelt løber i den, skal jeg ikke bilde nogen ind at være ekspert i, men jeg kan af erfaring sige, at man går, om ikke bedre, så i hvert fald ligeså godt i dem som den gængse mode-sneaker. Den vandtætte yderstøvle, der knappes rundt om anklen, holder vand og sne ude og sikrer en varm og tør fod, og sålen har et solidt trail mønster, der gør, at du står fast, selv på et spejlblankt Amager torv.

Æstetikken af skoen kan, som mange andre af mine favoritter, diskuteres, hvilket kun gør den endnu mere interessant. Jeg synes, den tilfører et teknisk, outdoor udtryk til din stil og kan være med til at knække et ellers lidt preppy look. Hvis man synes, at farverne er lige krads nok, så kan jeg fortælle dig, at den i denne sæson netop er udkommet i sort.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Justitsministeren styrker nærpolitiet: Se listen med de 14 initiativer

Plejecenter med 100 boliger på vej til Sundparken