Trianglen Teatret lå, hvor Normann Copenhagen nu ligger. Landsmandsbanken ligger stadig ved siden af, nu under navnet Danske Bank. Lokalhistorisk foto.

En blomstrende natsværmer

Blomsterforretning: »Jeg har valgt at kalde min blomsterforretning for Natsværmeren, fordi det er dem, jeg møder hver morgen, når jeg kommer på arbejde. De gemmer sig dog hurtigt i sprækker og åbninger, indtil det bliver nat igen. Jeg synes, de er vildt smukke – nattens sommerfugle kalder jeg dem,« sådan lyder det fra Cecilia Ifthikar, som har åbnet blomsterforretning på Jagtvej 209.

Hun er 31 år og uddannet blomsterbinder fra blomsterskolen i Roskilde. Cecilia Ifthikar har boet på Østerbri i ti år, derfor

Hun fortæller, at forretningen afspejler hendes egen stil, at det skal være råt, naturligt og smukt. Det naturlige og rå kommer især til udtryk i mine buketter.

»Blomsterne giver mig så meget glæde i min hverdag, og denne blomsterglæde og glæde for naturen vil jeg gerne dele med alle og prøver derfor at holde mig i et prisleje hvor alle kan være med,« siger hun og nævner, at hun elsker at lave personlige løsninger. Folk er også velkomne til at komme forbi for at få inspiration. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Øko-musik på Kaffe og Vinyl

Borgermøde. Ny lokalplan muliggør flere bygninger i Amager Strandpark