ILLUSTRATION FRA LOKALPLANFORSLAG
in ,

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Wow 🤩 Like 👍

Borgermøde. Ny lokalplan muliggør flere bygninger i Amager Strandpark

AMAGER STRANDPARK: Lige nu er en ny lokalplan i høring for Amager Strandpark, som vil opjustere byggemulighederne til rekreative funktioner fra 5.000 til 8.700 kvadratmeter i de byggefelter, der allerede er udlagt i strandparken.

Lokalplanen er en følge af den udviklingsplan, som Københavns Kommune sidste år udarbejdede sammen med Parkbrugerrådet – altså de foreninger og repræsentanter for rekreative tilbud, der holder til i strandparken.

Lokalplanen vil give nye eller eksisterende interessenter mulighed for at opføre bygninger til for eksempel opbevaring, undervisning, klubfaciliteter eller salg, som vil understøtte det allerede eksisterende miljø.

Desuden skal lokalplanen give mulighed for at etablere den Strandstation 4, som hele tiden har manglet i rækken af strandstationer.

Amager Øst Lokaludvalg inviterer alle interesserede til at komme og høre mere om planerne for Amager Strandpark på et borgermøde onsdag 31. oktober klokken 18.00-20.00 i Kajakhotellets cafelokale, Havkajakvej 2.

Og på blivhoert.kk.dk kan du finde lokalplanforslaget og indgive et høringssvar. Lokalplanforslaget er i høring til og med 20. november.    /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

En blomstrende natsværmer

Remiseparken fornyes først i 2019