FOTO: TÅRNBY TEATER
in ,

Teater. PIS – et nærportræt af den moderne mand

TÅRNBY: I 2016 handlede det om kvinder og mænd, i 2017 kun om kvinder, og nu fuldender Tårnby Teater det tre år lange projekt med at opføre hele Kamilla Wargo Breklings trilogi om, hvad mænd og kvinder tænker, tror og håber på, med forestillingen PIS, der opføres 3.-17. november.

I kønstrilogiens sidste etape stilles der skarpt på den moderne mand – ham der skal være maskulin, følsom, succesrig, metroseksuel, afslappet og selvfølgelig også superfar! Desværre har ingen rigtig brug for den moderne mand. Nu sidder han stille i sit hjem med hvide møbler og pyntepuder og drømmer om at bygge en hytte i Alaska. Men drømmen om det frie mandfolkeliv drukner i angsten for at være alene. Derfor må den moderne mand nøjes med at famle sig rundt i det moderne samfund. Og så skal han i øvrigt tage sig sammen – han er vel en mand.

Medvirkende er Martin Rybner Sleimann Nielsen, Hans Nordbæk Rasmussen, Dennis Aagad Corlin, Otto Plantener Jensen & Kenneth Hansen. Anders Krag har instrueret. Billetter på www.taarnbyteater.dk.    /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Koncert med Still Water Stone

Midlertidig praksisklinik åbner på Frederiksberg Hospital