Oplev en hyggelig og farverig mexicansk/dansk fest, hvor de døde kommer på besøg i de levendes verden. Arkivfoto

HUSK MIG!-DE DØDES DAG festival

FESTIVAL: Fredag og lørdag, henholdsvis 2. og 3. november, afholdes kulturfestivalen HUSK MIG!-DE DØDES DAG festival på Nørrebro. Her kan man komme og opleve en hyggelig og farverig mexicansk/dansk fest, hvor de døde kommer på besøg i de levendes verden.

Der vil være forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Blandt de mange mexicanske traditioner er blandt andet De Dødes Dag alteret, som kan besøges og ses helt frem til 9. november. Derudover kan børnene prøve kræfter med at pynte deres eget sukkerkranie og for de voksne vil der, udover forskellige oplæsninger – heriblandt et af Suzanne Brøgger, være mulighed for fest og farver til den sene nat. Desuden vil der være god mulighed for at stille sin sult, da adskillige foodtrucks vil blive opstillet til anledningen, med et rigt udbud af mexicanske retter.

Du kan orientere dig og læse meget mere om festivalen, samt tilmelde dig nogle af de forskellige begivenheder, via Facebook-eventet ’Husk mig!-De dødes dag festival’. Vær opmærksom på, at enkelte af aktiviteterne kræver betaling.

Sammen om festivalen er Literaturhaus, Møllegade 7, VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7, Kulturcentret Assistens og Assistens Kirkegård, Kapelvej 4. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Flere katolske gravsteder på Sundby Kirkegård

Franciska Rosenkilde ny borgmester