OVERSIGTSKORT: KØBENHAVNS KOMMUNE
in ,

Flere katolske gravsteder på Sundby Kirkegård

SUNDBYØSTER: Sundby Kirkegård har stort behov for flere katolske kistegravsteder, så katolikker også fremover kan ligge blandt trosfæller.

Derfor nedlægger Teknik- og Miljøforvaltningen nu den tværgående sti gennem det katolske område, så området kan tages i brug til nye gravsteder. Man kan stadig passere tværs over kirkegården mellem de to indgange på Kastrupvej og Backersvej.

De nye gravsteder er et led i planen for, hvordan Sundby Kirkegård skal udvikles frem mod 2065. Fokus er blandt andet på at udnytte kirkegårdens areal bedst muligt, så der bliver plads til så mange gravsteder og gravstedsformer som muligt. Man kan læse mere om udviklingsplanen for Sundby Kirkegård på www.kk.dk/indhold/info-om-sundby-kirkegaard.     /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Julie Berthelsen synger i Christians Kirke

HUSK MIG!-DE DØDES DAG festival