Uafgjort i Bavnehøj-lokalbraget

FODBOLD: Søndagen bød på lokalopgør i fodboldens Serie 3, da BK Vestia og SSB tørnede sammen på kunstbanen på Bavnehøj.

Efter to sejre mødte Vestia sidste lørdag et velspillende Nørrebro FF. Ved halvlegen stod der fortjent 0-2, og Vestia var tvunget til at komme frem på banen for at skabe chancer. En bold blev heldigt snittet ind til 1-2, og i de sidste minutter lagde Vestia et kæmpe pres. Bare et minut før dommerens slutfløjt kom forløsningen med et flot mål til 2-2. Også SSB har haft et godt efterår og sneg sig med en sejr over bundholdet Amalie lige netop over Vestia i tabellen, så søndagens opgør var en direkte duel om fjerdepladsen lige under oprykningsstregen.

Kampen sluttede 1-1

 

jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fredriksson dirigerer

De får psykisk sårbare ud af isolation – nu skal de lukke