in ,

Uafgjort i Bavnehøj-lokalbraget

FODBOLD: Søndagen bød på lokalopgør i fodboldens Serie 3, da BK Vestia og SSB tørnede sammen på kunstbanen på Bavnehøj.

Efter to sejre mødte Vestia sidste lørdag et velspillende Nørrebro FF. Ved halvlegen stod der fortjent 0-2, og Vestia var tvunget til at komme frem på banen for at skabe chancer. En bold blev heldigt snittet ind til 1-2, og i de sidste minutter lagde Vestia et kæmpe pres. Bare et minut før dommerens slutfløjt kom forløsningen med et flot mål til 2-2. Også SSB har haft et godt efterår og sneg sig med en sejr over bundholdet Amalie lige netop over Vestia i tabellen, så søndagens opgør var en direkte duel om fjerdepladsen lige under oprykningsstregen.

Kampen sluttede 1-1

 

jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Fredriksson dirigerer

De får psykisk sårbare ud af isolation – nu skal de lukke