District Tonkin: Vietnamesisk gadeliv i midten af København.

Lad være med at læse videre, hvis du allerede har handlet ind til aftensmaden, for ellers er du nødt til at droppe det hele og skynde dig at stille din sult, eller din lille asian craving. På Mikkel Bryggers Gade finder man et lille stykke af Vietnam i hjertet af København. Her er el-ledninger i loftet, plastik stole, og en stemning som gør man føler, at man sidder ved et gadekøkken i Hanoi.

Hvad, der er endnu bedre ved stedet, er, at man kan gå mæt derfra for næsten ingen penge. Vi spiste to personer for under 275 kr., og det var med drikkevarer.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Bahn mi og ballade
Vi bestilte to forskellige bahn mi, som er en vietnamesisk sandwich proppet med alt muligt lækkert og en masse koriander på toppen (62 kr.). Den ene var med grillet kød vendt i sesam, den anden var med pølse-paté og svinekød marineret med 5 spice krydderiet og deres tonkin fiske sauce.

Vi fik også serveret små snacks i form af forårsruller (45 kr.) og wontons (45 kr.). Maden var afbalanceret, smagte godt, og var med de forskellige dyppelser et klassisk asiatisk surt og sødt indspark til et autentiske måltid. Vi var begge meget enige om at det bestemt ikke var sidste gang vi har spist der.

Atmosfæren derinde er uhøjtidelig og maden i den billige ende, man bestiller sin mad oppe i baren, og går når man er færdig.                                                                                                                      Deres bahn mi var aftenens konge, og bestemt en af grundene til jeg igen skal lægge vejen forbi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Broderier i cool københavner-stil

Oslobåden DFDS – MetalCruise stævner ud igen