Foto: STAKA
in ,

Islandsk kor med lyden af nordisk musik

Koncert: Det islandske kor Staka indtager i denne weekend Taksigelseskirken med lyden af nordisk musik, under ledelse af deres dirigent Tóra Vestergaard. I en koncert sat sammen af musik, som ifølge arrangøreren »kredser om det dybe mørke i naturen og sindet, som alligevel ikke kan undgå at blive gennembrudt af glimt af lys og håb«, inviteres man som tilskuer til lyden af toner fra blandt andet Hovland, Nielsen, Stenhammer og Hallgrimsson.

Temaet for koncerten er Nordisk lys i mørket og det er dermed også den nordiske lyd, som kommer i højsædet.

Arrangementet finder sted søndag 21. oktober, klokken 15 i Taksigelseskirken, Jagtvej 165. Det er gratis at deltage. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Så skal der danses og synges

En mand blev skudt i Vordingborggade