in ,

Så skal der danses og synges

Dansemusik: Det er dansemusik for den mere modne aldersgruppe 60+ med levende musik udført af et 14 mands stort orkester, når De Lystige Musikanter endnu engang spiller op til dans i Østerbrohuset, Århusgade 103, søndag 21. oktober klokken 14- 17.

Musikanterne leverer et repertoire, der indeholder populære melodier fra Dansktoppen, pop, sving og gamle evergreens m.m. Trommeslageren viser gerne et par grundtrin i tango, rumba, cha cha og foxtroit.

Man er også velkommen til at sidder og nynne med uden at danse. Entre 60 kroner inklusiv kaffe og et stykke kringle. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Skole ramt af skimmelsvamp

Islandsk kor med lyden af nordisk musik