PR-FOTO

Veras Market lander snart på Reffen

REFSHALEØEN: Det populære genbrugstøjmarked Veras Market holdt i 2015-2017 markeder hos Copenhagen Street Food på Papirøen. Og nu slår de to pjalterne sammen igen, når Veras Market to søndage om måneden slår lejr på Reffen, Refshalevej 167A.

Første gang er søndag 4. november, hvor man kan shoppe genbrugstøj fra 60 private standholdere, eller bytte sit eget tøj til noget nyt for en femmer i Veras Stand. De øvrige datoer for markedet bliver 18. november, 2. og 16. december, 10. og 24. februar, 3. og 17. marts samt 7. og 21. april. Stande til det første marked er til salg på: verasvintage.dk/koebenhavn

Mange af Reffens torve er blevet overdækket og opvarmet til vintersæsonen, og der er bygget vinduesvægge af genbrugsmaterialer omkring området, som giver markedspladsen en særlig drivhus-fornemmelse. Reffens madboder og kreative værksteder har fra oktober til marts åbent i weekenden – fredage klokken 16.00-20.00, lørdag-søndage 12.00-20.00 (og barerne 12.00-22.00). Evt. ændringer meldes ud på Reffen.dk og stedets Facebookside.     /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Fonde flytter ind på Rathsacksvej

Foredrag med multimusikeren Fuzzy