Fuzzy er uddannet musikteoretiker, musikhistoriker og komponist på Det Jyske Musikkonservatorium. Foto: Ulla Dietl

Foredrag med multimusikeren Fuzzy

MUSISK FOREDRAG: Lørdag 27. oktober kan du i Bellahøj Kirke komme til foredrag med Jens Wilhelm Pedersen, bedre kendt som Fuzzy, som er en pioner inden for elektroakustisk musik. For ham er arbejdet som komponist en passion. Det at skabe musik er for ham et stykke håndværk, hvor energien og inspirationen smelter sammen som en leg.

Fuzzy er uddannet som musikteoretiker, musikhistoriker og komponist på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor Per Nørgård var hans lærer i komposition. Han har komponeret værker inden for orkester-, kor- og kammermusik, og foredraget, som du kan høre lørdag d. 27. oktober kl. 20, giver et personligt indblik i komponistens arbejdsmetoder og tanker om at skabe musik. Undervejs får du lov til at høre eksempler på hans kompositioner.

Aftenen starter med gudstjeneste ved Asser Skude kl. 17 og derefter middag til 60 kr. Du kan tilmelde dig middagen på 24 62 19 30. Foredraget er gratis.

 

js

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Veras Market lander snart på Reffen

Kunstner vil inspirere bilister med friskbagte bandeord