Foto: Afrikansk dans i Krudttønden
in ,

Afrikansk dans i Krudttønden

Dans: Krudttønden inviterer til afrikansk dans for børn i vuggestuealderen og opefter.

Alle får dansebælter på også vil der være sang og dans for fuld udblæsning til takten af trommerytmerne. Små historier fra Afrika vil blive illustreret på forskellige måder – jorden bliver fejet, kokosnødder hentes med en kurv på hovedet og alle skal en tur på safari. Der spilles på rytmeinstrumenter og trommer mens alle klapper, tramper, hopper, skriger og har det sjovt!

Arrangementet er både for institutioner og private og man kan læse mere på hjemmesiden www.afrikanskdans.dk. Tilmelding kan ske på telefon 61 68 13 41. Der er dans i Krudttønden hver mandag klokken 10-10.50 for børn op til 3 år og klokken 11-11.50 for børn i børnehavealderen, skolebørn og specialinstitutioner. Det er desuden tilladt at spise sine medbragte madpakker på stedet. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Beboere indsamler underskrifter i protest

Skole ramt af skimmelsvamp