Preben Crawfurd er blot en af mange beboere på Platanvej, der er meget imod, at Lejerbo gerne vil bygge ekstra etager ovenpå deres ejendomme. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

Beboere indsamler underskrifter i protest

PLATANVEJ. Beboerne på Platanvej har startet en underskriftindsamling i protest mod planer om lejeboliger ovenpå Lejerbos ejendomme.

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

OPRØRr: 434 underskrifter er der foreløbig samlet ind blandt beboere og naboer i protest mod kommende lejeboliger på Platanvej.

Det store fremmøde til dialogmødet 2. oktober i Metronomen, der blev aflyst på grund af for mange fremmødte, vidner om at beboerne på Platanvej er i oprør over kommunen og Lejerbos ønske om lejeboliger ovenpå eksisterende ejendomme på Platanvej 9-29.

Mængden af læserbreve i Frederiksberg Bladet fra beboerne har også fyldt godt i spalterne de sidste par uger.

Brev til borgmesteren

Mens der ventes på at mødet finder sted, så er beboerne i fuld gang med at indsamle underskrifter i protest mod planerne.

Indtil videre har 434 naboer og genboer på Platanvej protesteret mod lejeboligerne, og har nu sendt et brev til borgmester Jørgen Glenthøj og udvalgsformand Nikolaj Bøgh.

Preben Crawfurd er blot en af beboerne på Platanvej, der har rejst sig i protest og har skrevet under. Han håber, at de mange underskrifter vil gøre indtryk på politikerne.

Underskrifterne er indsamlet hos de berørte beboere omkring Lejerbos ejendomme på Platanvej.

I brevet til borgmesteren står der blandt andet:

’Platanvej har i forvejen Frederiksbergs højeste bebyggelsesprocent. Nu må det stoppe. Vi kan ikke rumme flere bygninger og biler. Vi kan heller ikke holde til mere byggekaos. I ti år har vejens beboere været plaget af støj og støv fra metro- og højhusbyggeri. Nu må vi have fred. En udvidelse af Lejerbo med ekstra etager er ikke til glæde for nogen men til gene for mange. Nu må det stoppe’.

Det udsatte møde finder sted 6. november.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kunstner vil inspirere bilister med friskbagte bandeord

Afrikansk dans i Krudttønden