Den norsk-danske grafiske kunstner Louis Moes værker er på besøg hos Storm P. Museet. Pr-fotoFoto:
in ,

Erotiske drømmesyn på papir

UDSTILLING: Morbide, mystiske og erotiske drømmesyn på papir, er hvad du kan se frem til, når du næste gang besøger Storm P. Museet på Frederiksberg Runddel.

Museet er klar med udstillingen ’Langt, langt borte i skoven’. med den grafiske norsk-danske kunstner Louis Moes (1857-1945) værker, der både kan forføre og betage beskueren.

Du kan komme med ind i Louis Moes eventyrlige univers, der som Storm P.s verden især tæller tegne- og illustrationskunsten.

Louis Moe, men også Storm P. regnes for blandt de bedste og mest originale grafiske kunstnere i Skandinaven på deres tid.

På udstillingen kan du opleve tegninger og grafik. Louis Moe blev blandt andet kendt som illustrator af børnebøger og eventyr, men også som illustrator af Saxos Danmarks Krønike og andre værker.

Udstillingen begynder med historien om den flittige kunster, der arbejdede fra hjemmet i Store Strandstræde i København, men han valgte at tilbringe sommeren i Telemarken i Norge.

Glæd dig til at møde Moes indre og ydre landskaber med overnaturlige væsener fra mytologien og folketroen.

Udstillingen er på Storm P. Museet frem til 21. april næste år.

Den er støttet af blandt andet Politiken-Fonden, Beckett-Fonden og Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond. hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Frank Jensen besøger Stejlepladsen

Bøger: Børn forsvinder, mens voksne lider af sovesyge – fantasyroman for unge