in ,

Kan du genkende gerningsmændene?

DRABSFORSØG: I forbindelse med et drabsforsøg mod en 28-årig mand onsdag den 21. februar 2018 kl. ca. 21.35 på Bygmestervej 15 i Nordvest, søger Københavns Politi hjælp til at finde frem til identiteten på gerningsmændene, som kørte til og fra gerningsstedet i en stjålet VW Passat.

Ved drabsforsøget forblev chaufføren i bilen, mens medgerningsmanden steg ud ad højre bagdør og løb over til forurettede, hvor han afgav flere skud. Efter skudafgivelsen løb gerningsmanden tilbage og satte sig ind på højre forsæde, og de to personer kørte væk.

Passaten kørte til en P-plads ved Træets Kvarter i Ballerup, hvor den senere blev fundet udbrændt. Bilen havde reg.nr. AR95501, og den er stjålet fra en adresse på Bavneåsen i Hedehusene mellem jul og nytår i 2017. Bilen er set ved Træets Kvarter i Ballerup både før og efter drabsforsøget.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Døv topscorer: »Jeg kan jo alt, undtagen at høre«

Fælles nøgenbadning ved Femøren