in

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Regnjakken til tørvejr og uvejr

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning. Og dårlig påklædning forekommer ofte, fordi den rigtige påklædning er grim. Sådan er det i hvert fald for mit vedkommende.

Regntøj er notorisk kendt for ikke at være særlig flatterende, og i bund og grund bare ligne hvad det er: en praktisk nødvendighed.

Dertil kommer også, at så snart regnen holder op, og solen måske titter frem, så føles det som om, at din overkrop er blevet isoleret med vitawrap, og den praktiske overhånd, du havde før, føles nu som en decideret hæmsko for resten af din dag.

Der findes dog firmaer, der har taget udfordringen op og søgt mod at skabe den perfekte regnvejrsledsager, der er lige så perfekt i regn såvel som solskin. Et af dem er danske NORSE PROJECTS, der har begået en regnjakke til damerne.

Smuk og praktisk

Det er en dejlig underspillet teknisk jakke; fremstillet i ren uld – så du slipper for den infame knitren – overslået på et materiale, der er den rene tre-i-ener: vindafvisende, vandtæt og åndbar. Haps haps haps.

Alle sømmende er tapede og lomme- og kravekanterne er laserskårene hvilket underbygger dens tekniske udgangspunkt og tilfører en lethed til helhedsindtrykket.

Silhuetten er slank med en slids midt bag, og raglanærmerne giver en feminin, rund skulder, der sammen med den elegante krave, er en perfekt kontrast til det ellers lidt androgyne udtryk.

…og nu tænker mange sikkert: okay, hr. stylist, den er sikkert også mega dyr? Og ja, den er i hvert fald ikke billig (kr 4800,-) .

Kvalitet koster, og sådan er det. Til gengæld garanterer det danske klima for, at det er en jakke du får brugt igen og igen

Få mere indhold fra Jon Elster, følg ham på Instagram her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fingrene væk fra Skt. Jørgens Sø

Dining Week Sharing i efterårsferien: Italiensk mad lavet fra bunden, enkelt og delevenligt