Der er fællesspisning i Mariakirken tirsdag 23. oktober. PR-foto

Middagsinvitation til alle nye vesterbroere

Kirkemad: Folkekirken på Vesterbro inviterer alle nye vesterbroere, og hermed mener de dem, der er flyttet til bydelen de seneste 6 måneder, på et måltid mad og et glas vin.

På den måde kan nye vesterbroere møde hinanden og skabe et netværk. Den fælles frokost er tirsdag 23. oktober klokken 18-20 i Mariakirken på Istedgade. Børn er velkomne, men der er tilmelding senest 19. oktober til Anita Rohwer: aro@km.dk eller på telefon: 21647721. Arrangementet er gratis. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Mexicansk og japansk på Trianglen

Dusør unge til graffitikunstnere