Mexicansk og japansk på Trianglen

Restauranter: Tidligere lå Jensens Bøfhus på adressen. Nu kan man atter gå på restaurant på Trianglen 4 på hjørnet af Øster Allé, men nu er det med et mere eksotisk præg.

Det er endda eksotisk på flere forskellige måder. Det er både en sushirestaurant og en mexicansk restarant, som er flyttet ind.

Det er kokken og iværksætterem Morten Hansson, der ejer begge steder, som hedder henholdsvis Karma Sushi og Vaca. Og han vil kunne træffes i køkkenet i begge steder restauranter.

Han åbnede sin første Karma Sushi-restaurant i Frederikshavn som kun 22-årig i 2007.

»Jeg står selv i køkkenet til dagligt og udvikler alle vores menuer. Det gør jeg, fordi jeg elsker at have med gode råvarer at gøre.«

Her henviser han til bl.a. torsken fra Vesterhavet, jomfruhummerne fra Læsø og søde rejer fra Nordnorge, der ligeledes spises rå. Der er syv Karma Sushi-restauranter i Danmark.

Vaca findes udover på Østerbro også i Valby. Her lægger Morten Hansson vægt på, at det er det ægte mexicanske køkken med danske råvarer. Denne restaurant ejer Morten Hansson sammen med sin bror Kasper (billedet). thof/ foto: Johny Kristensen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Skriv dine indre dyr ud

Middagsinvitation til alle nye vesterbroere