Foto: Alm. Brand
in ,

Bank åbner filial på Østerbro

Vibenshuset: Vi har gennem flere år været vant til, at den ene bankfilial efter den anden er lukket. Men nu åbner der en ny.

Alm. Brand åbner finansielt rådgivningscenter i Vibenshuset, den tidligere Galle & Jessen-chokoladefabrik, på Vibenshus Runddel.

Først solgte finanskoncernen en af landets mest markante erhvervsejendomme lige overfor Københavns Rådhus. Nu forlader Alm. Brand den også som lejer og indretter i stedet et nyt, finansielt rådgivningscenter på Østerbro. I 2019 rykker koncernens hovedstadsfilial ind i nye lokaler på Østerbro.

Det betyder, at kunderne fremover kan blive betjent inden for alle koncernens forretningsområder ved en af hovedstadens mest befærdede indfaldsveje.

»Kunderne bliver fremover modtaget i langt mere tidssvarende rammer, end vi kan tilbyde på Rådhuspladsen i dag. Med vores fokus på hjælpe kunderne med rådgivning inden for både bank, forsikring og pension, er der brug for mere luft, og det har vi nu fundet,« siger regionsdirektør i Alm. Brand, Mark Oswald, i en pressemeddelelse.

Alm. Brands regionsdirektør erkender, at det kan lyde underligt, at koncernen forlader en adresse, som mange forbinder med en af de mest attraktive i Danmark.

»Men banken har i dag en anden rolle end før, hvor det at være til stede i hjertet af city ikke længere er så relevant. Kunderne bruger i højere grad banken til rådgivning i forbindelse med for eksempel boliglån og større livsbegivenheder og i mindre grad til kontanthævninger til strøgturen,« udtaler Mark Oswald.

Alm. Brands nye rådgivningscenter kommer til at ligge klos op ad den kommende metrostation, Vibenshus Runddel. Det åbner efter planen i februar 2019.

Alm. Brand er ikke ukendt med Østerbro. I forvejen ligger koncernens hovedkvarter på Midtermolen. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Sundholms byhave lever videre

Game inviterer til gadedag i efterårsferien