Pressefoto
in ,

Farverig japansk solist i Kastelskirken

Cembalokoncert: På søndag 14. oktober kl. 14 er der orgelmusik i alle farver på progmammet i Kastelskirken.

Det er den japanske musiker, cembalisten og organisten Yuzuru Hiranaka, der gæster kirken.

Siden 1991 er Yuzuru bosiddende i Danmark og han er fast tilknyttet underviser ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Sjællands Kirkemusikskole og Universitetet i Lund/Musikhögskolan i Malmö. PÅ søndag opfører han gamle italienske og nederlandske mestre og nutidig musik af Cabezon, Merulo, Sweelinck, Reincken, Sakamoto og Danman. Gratis. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Forvaltning om Enghaveparken: »Vi har lyttet til borgerne«

Sundholms byhave lever videre